Weightless: Αψηφώντας την βαρύτητα με ένα αλεξίπτωτο πλαγιάς


Ο Jean-Baptiste Chandelier ο γνωστός paraglider μπορεί και κάνει απίστευτα πράγματα ενώ πετάει με το αλεξίπτωτο πλαγιάς του, αυτή τη φορά στο νέο βίντεο του με τίτλο ''Weightless''  αψηφά τη βαρύτητα σε διάφορα σημεία της γης.

Ο Γάλλος paraglider λάτρης των extreme sports και της περιπέτειας στο νέο του βίντεο μας παίρνει μαζί του σε ένα μικρο ταξίδι από τις Γαλλικές Άλπεις, τις ακτές της Νότιας Αφρικής έως και τις παραλίες της Βραζιλίας. Το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό!

Το αλεξίπτωτο πλαγιάς είναι μια εφεύρεση των Γάλλων ορειβατών στα μέσα της δεκαετίας του 1970, θέλοντας να κατεβαίνουν από τα βουνά γρηγορότερα από ότι ανέβαιναν, ανακάλυψαν αυτόν τον τρόπο κατάβασης. Στα μέσα της δεκαετίας του 1980 αυτός ο τρόπος εξελίχθηκε σε αυτό που όλοι πια γνωρίζουμε ως αλεξίπτωτο πλαγίας ή Paragliding. Έκτοτε έχουν γίνει πολλά βήματα και η εξέλιξη του συγκεκριμένου σπορ, είναι απίστευτη η σύγκριση με την πρώτη δεκαετία ύπαρξης του.

Δείτε το βίντεο:
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου