Romain Febvre: Επικό βίντεο του παγκόσμιου πρωταθλητή motocross στο Ναυάγιο της Ζακύνθου


Ο αναβάτης του motocross, Romain Febvre, έδωσε μία εντυπωσιακή παράσταση με φόντο το πιο ατμοσφαιρικό κουφάρι του Ιονίου το γνωστό και ως ναυάγιο της Ζακύνθου.

Πριν από 37 χρόνια το εμπορικό πλοίο ‘Παναγιώτης’ που ο αστικός μύθος το ήθελε να μεταφέρει λαθραία τσιγάρα, τσακίστηκε στα βράχια της βορειοδυτικής Ζακύνθου, οι ντόπιοι φοβήθηκαν πως αυτό θα κατέστρεφε τουριστικά το νησί τους. Όμως σύντομα το ‘Ναύαγιο’ που σκουριάζει εγκλωβισμένο ακόμα στο αμμοχάλικο της απρόσιτης παραλίας του Αγίου Γεωργίου, εξελίχθηκε σε τουριστική ατραξιόν.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής Motocross του 2015, Romain Febvre, που ανέλαβε να στήσει μία αυτοσχέδια πίστα γύρω από αυτό το ναυάγιο. Συνολικά δώδεκα τόνοι άμμου μεταφέρθηκαν για να στηθεί το απαιτούμενο σκηνικό, με το team να δουλεύει ολημερίς επί μία εβδομάδα, για να μπορέσει η Yamaha του Γάλλου αναβάτη να αρχίσει το παιχνίδι δίπλα στο κύμα, απολαύστε τον στο βίντεο που ακολουθεί.


Δείτε το βίντεο:




ΠΗΓΗ 1
ΠΗΓΗ 2
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου