Α Portrait of a Changing Metropolis: Η Αθήνα μέσα από ένα εντυπωσιακό 5λεπτο βίντεο!

Δείτε παρακάτω ένα από τα ποιο μαγευτικά βίντεο που έχει γυριστεί ποτέ για την Αθήνα, είναι η νέα ταινία μικρού μήκους του σκηνοθέτη και βραβευμένου φωτογράφου Αλέξανδρου Μαραγκού με τίτλο «City of Athens-Α Portrait of a Changing Metropolis» δηλαδη «Το πορτρέτο μιας μεταβαλλόμενης μητρόπολης». Ένα 5λεπτο βίντεο γεμάτο με καθηλωτικά πλάνα απο την πρωτεύουσα.

Πρόκειται για έναν φόρο τιμής στην ελληνική πρωτεύουσα, για το οποίο ο δημιουργός χρησιμοποίησε σύγχρονες μεθόδους κινηματογράφησης για να καταγράψει τις αστικές περιοχές, τον ορίζοντα και την αρχιτεκτονική της πόλης. Γυρισμένη σε χρονικό διάστημα 90 ημερών και σχεδόν ολόκληρη πάνω στις ψηλότερες ταράτσες της πόλης, τους λόφους και τα βουνά κατά τη διάρκεια των νυχτερινών ώρων, το φιλμ ερευνά τον αστικό πυρήνα, το κέντρο της πόλης, καθώς και άλλες πτυχές της.


City of Athens-Α Portrait of a Changing Metropolis:






ΠΗΓΗ 1
ΠΗΓΗ 2
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου