Greenpeace: Περιηγηθείτε στην κατεστραμμένη Φουκουσίμα μέσα από βίντεο 360 μοιρών!


Ακτιβιστές της Greenpeace δημιούργησαν βίντεο 360 μοιρών από την ραδιενεργό ζώνη της Φουκουσίμα στην Ιαπωνία για την επέτειο των επτά χρόνων από την καταστροφή. Η περιοχή μέχρι και σήμερα δεν μπόρεσε να γιατρέψει τις πληγές από τον πυρηνικό όλεθρο. Η ιαπωνική κυβέρνηση προσπαθεί να μεταδώσει εικόνα ομαλότητας, αλλά οι κάτοικοι φοβούνται να επιστρέψουν.

Το πυρηνικό εργοστάσιο χτυπήθηκε από τσουνάμι το οποίο προκλήθηκε από τον σεισμό 9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ στις 11 Μαρτίου 2011 και αποτέλεσμα είχε τον θάνατο 19.000 ανθρώπων και των εκτοπισμό περισσότερων από 150.000 που ζούσαν κοντά στο εργοστάσιο, προκειμένου να γλιτώσουν από την ραδιενέργεια. Πολλές από τις περιοχές κοντά στο εργοστάσιο, παραμένουν πολύ επικίνδυνες για να κατοικηθούν.


Δείτε το βίντεο:





ΠΗΓΗ 1
ΠΗΓΗ 2
ΠΗΓΗ 3
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου